• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Spre deosebire de CFR Cluj și FCSB, Dinamo nu contează pe piața transferurilor, iar roș-albii n-au făcut încă nicio mutare în această vară, spre disperarea lui Cosmin Contra.

Recent, Dinamo l-a ratat și pe Jeremy Bokila, ajuns în cele din urmă la CFR Cluj, sub comanda lui Dan Petrescu. Cum Dinamo își propune titlul în sezonul viitor și prezența în grupele UEFA Europa League, roș-albii caută în continuare jucători pentru întărirea lotului, în condițiile în care l-a pierdut pe Palic, iar Dielna mai are șanse minime să continue în Ștefan cel Mare: ultima variantă vehiculată este Abel Camara, atacant care a lucrat cu Contra la Petrolul, scrie Gazeta.

În vârstă de 27 de ani, jucătorul din Guinea-Bisau este acum la Belenenses, cu care mai are contract până în vara anului viitor. Vârful a evoluat pentru Petrolul între 2013 și 2014 și a colaborat la Ploiești cu Contra, fiind împrumutat chiar de clubul din Portugalia.

Dacă Dinamo nu reușește să ia pe nimeni, celelalte rivale se întăresc serios: FCSB i-a luat pe Junior Morais, Larie și Budescu, însă nu a renunțat nici la veteranul Teixeira. Formația din Gruia a făcut și ea o serie de transferuri importante după ieșirea din insolvență și este pe punctul să anunțe alte două mutări: Jeremy Bokila și Silviu Lung jr.

Cum ar putea arăta CFR cu Dan Petrescu: Lung jr. - L. Rus, Horj, Vinicius, A. Vlad - Hamed, Hoban, Pelayo, C. Deac - Bokila, U. Vera