• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

FCSB și CFR Cluj au fost cele mai active echipe de pe piața transferurilor, cel puțin până acum, spre deosebire de cei de la Dinamo, care nu au luat pe nimeni. Mai mult, roș-albii au pierdut doi jucători de bază, Palic și Dielna, elemente care-l nemulțumesc total și pe Cosmin Contra.

Toate aceste ”mișcări de trupe” l-au făcut pe Gigi Becali, finanțatorul roș-albaștrilor, să-l ironizeze pe Ionuț Negoiță, omologul său de la Dinamo.

”Cred că Dinamo e o echipă prea mare pentru Negoiță. Nu vreau să se supere pe mine!”, a spus Becali, la sport.ro. Deși ironia este clară, latifundiarul a ținut să explice că Negoiță are acum alte probleme pe cap și că nu-i prea mai stă gândul la fotbal.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

”Negoiță are probleme penale, credeți că-i mai poate arde de fotbal? El are probleme financiare la ora actuală”, a mai spus șeful FCSB.

În plus, Becali este convins că ai nevoie de bani mulți ca să poți susține financiar o echipă de talia lui Dinamo.

”La Dinamo trebuie să ai o avere de 200-300 de milioane de euro, ca să poți risca niște bani anual, 3-4 milioane de euro”, a mai spus Becali.

Transferurile făcute până acum de FCSB: Budescu, Morais, Larie, Niga, Szecui

Transferurile făcute până acum de CFR: Hoban, A. Vlad, Hamed, M. Coman, Balic, Vera, Vinicius, Pelayo, Bokila

Transferurile făcute până acum de Dinamo: -.

Cosmin Contra spune că nu este nici supărat, dar nici nervos pentru că nu i s-a adus până acum niciun jucător, dar, în schimb, scoate în față contractul pe care l-a semnat. 

”La mine lucrurile sunt clare, e negru pe alb. Există posibilitatea să plec dacă nu mi se aduc jucători importanți, am în contract asta. Acum mă gândesc însă doar să antrenez cât mai bine echipa. Urmărim în fiecare zi jucători, încercăm să gasim soluţii", a spus Contra, chestionat telefonic ÎN DIRECT, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", ediția de vineri, 16 iunie.