• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Deși Dinamo este implicată în lupta la titlu și este calificată atât în semifinalele Cupei României, cât și în penultimul act din Cupa Ligii, Ionuț Negoiță nu se abate de la politica sa și anunță că roș-albii vor avea un buget mic de transferuri, rezervat însă în principiu doar pentru jucătorii de perspectivă.

"Ne dorim ca pozițiile libere să le completăm cu jucători mai valoroși decât cei care au plecat. Am stabilit cu domnul Rednic ce facem, suntem în discuții, el știe ce trebuie să facem pentru a deveni mai puternici. Este realizabil aproape tot ce ne-am propus!

Fără discuție, este cel mai bun an al meu la Dinamo. Am ieșit din insolvență, fotbalistic suntem într-un moment foarte bun, organizatoric am evoluat foarte mult, am învățat și eu multe din acest domeniu. Îmi doresc însă din ce în ce mai mult. Facem o treabă serioasă și suporterii simt acest lucru. Se lucrează și la stadion, chiar dacă nu facem prea mult tam-tam", a spus Negoiță, la Digi Sport Special.

Finanțatorul lui Dinamo nu are de gând să investească sume mari în transferuri și este preocupat mai degrabă de centrul de juniori, pe care îl vrea unul extrem de puternic.

"Știți pe cineva care ia jucători pe bani? Deocamdată, noi ne dorim jucători care să ne ajute să ne menținem trendul ascendent. Va fi un buget de transferuri mic, pentru jucători tineri. Ne putem face treaba așa cum am început. Dacă vom vinde ceva, probabil că și bugetul de transferuri va fi în creștere.

Cred că avem șanse să facem o surpriză placută dinamoviștilor. Cu cel puțin un trofeu câștigat, eu aș fi mulțumit. Mă preocupă reformarea centrului de juniori, asta este targetul pentru 2016 și vreau să-l aduc la cel mai înalt nivel", este ambiția lui Negoiță.

Joi, Dinamo a anunțat transferul lui Sergiu Hanca. Ultima oară la Târgu Mureș, fundașul a venit în "Groapă" din postura de jucător liber de contract.