• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Prima decizie luată de Dinamo după amânarea meciului cu Concordia a fost ca echipa să ţină un antrenament în această seară. Partida a fost amânată din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Jucătorii au ajuns la arena din Ştefan cel Mare în jurul orei 18:30 şi se vor pregăti atât timp când le va permite vremea. Decizia a venit pentru că jucătorii au nevoie să fie ţinuţi în priză, ţinând cont că duminică îi aşteaptă meciul cu rivala FCSB.

Liga Profesionistă de Fotbal a luat decizia de a amâna meciul dintre Dinamo şi Concordia, din cauza ameninţării cu furtună şi a sfaturilor primite din partea Primăriei Capitalei.

Chiar dacă meciul ar fi trebuit reprogramat în maximum 24 de ore, din cauza faptului că joi se dispută deja trei partide, duelul va fi reprogramat la o dată ce va fi anunţată curând.

FCSB - Dinamo se va juca duminică, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1. Partida poate fi urmărită în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.