• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Dinamo are un sezon foarte bun, luptă pentru toate cele trei trofee pe plan intern, însă Ionuț Negoiță este conștient că îi va fi destul de greu să ducă clubul la un nivel cu adevărat înalt.

Omul de afaceri recunoaște că este dispus să cedeze o mare parte din acțiuni dacă se va ivi această ocazie, așa cum a făcut-o de altfel și în trecut.

"Eu am luat Dinamo într-un moment dificil, a fost un risc foarte mare pentru mine, au fost greutăți și situații complicate. Totuși, eu când intru pe un drum, nu mă dau înapoi. Dacă vine însă cineva foarte potent și să facă lucrurile mai bine decât mine, nu stau niciun minut pe gânduri.

Nu mă gândesc să-mi recuperez banii, e practic imposibil acest lucru. Aș vrea însă să rămân minoritar, pentru că cine vine cred că are nevoie și de mine.

Am învățat și eu multe în acest domeniu, iar ca organizare am evoluat foarte mult, plus că am ieșit și din insolvență. Într-un an de zile, eu vreau să aduc un echilibru financiar la club", a spus Ionuț Negoiță, la Digi Sport Special.