• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Sepsi - Dinamo 0-3. După 3-0 cu Sepsi, Dinamo se gândește iar la play-off. Roș-albii sunt acum la doar un singur punct de Astra și Viitorul, iar Vasile Miriuță nu se gândește la plecare și nu concepe să rateze victoria cu FC Voluntari.

"A fost un meci greu, așa cum au fost și celelalte. Felicit băieții, care au fost umili. Nu e de ajuns doar talentul, trebuie să și muncești pe un astfel de teren", au fost primele cuvinte ale antrenorului.

Apoi, Miriuță a explicat de ce l-a schimbat pe Oliva cu Dudea, la pauză, vorbind și despre perioada care urmează.

"Am făcut greșeli individuale, Oliva nu a avut cele mai bune 45 de minute, dar se mai întâmplă. Totuși, s-a schimbat atitudinea, ne-am apropiat. Am vrut să arătăm tuturor că nu merităm să fim în afara play-off-ului, în special acestor suporteri minunați.

Dacă vom câștiga următoarele două meciuri, poate vom fi pe locul 6. Vreau să rămân la Dinamo, nu am venit aici pentru două luni și jumătate".

Tehnicianul lui Dinamo este preocupat deja de meciul cu Voluntari, care va avea loc luni, 11 decembrie, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

"Va fi un meci foarte greu cu Voluntari, dar dacă vom avea aceeași atitudine, atunci vom câștiga. Îl strâng în brațe pe Niculescu, e un prieten și îl voi invita la o cafea", a fost mesajul lui Miriuță pentru tehnicianul ilfovenilor.