• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

UPDATE Ora 22:50: Spectacolul fanilor i-a purtat noroc lui Dinamo, care a câștigat cu 3-0 pe terenul lui Juventus București (VIDEO).


Fanii lui Dinamo le-au asigurat favoriților o atmosferă incendiară la plecarea către Ploiești, locul desfășurării meciului de debut în noul sezon de Liga 1, cel cu Juventus București.

Aproximativ 200 de suporteri dinamoviști au așteptat autocarul echipei lui Contra în fața bazei de pregătire de la Săftica. Pentru câteva minute chiar au blocat circulația pe o bandă a Drumului Național 1 și au făcut un spectacol pirotehnic în toată regula.

Torțele roșii, fumigenele și cântecele galeriei au însoțit plecarea autocarului dinamovist către Ploiești, iar fanii au continuat să se manifeste și pe drum.

3.000 de bilete au primit "câinii" în peluza oaspeților pe Stadionul Ilie Oană, la meciul cu Juventus București, debutantă în Liga 1.

Juventus București - Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

 

Dinamo Saftica


VIDEO