• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

VIDEO FCSB - Dinamo 1-0. Oaspeţii au pierdut meciul spectaculos de pe Arena Naţională chiar la partida de debut a lui Vasile Miriuţă. Paul Anton a recunoscut că i-a costat o fază fixă pe dinamovişti

"Sufleteşte suntem un pic mulţumiţi pentru jocul prestat. Ne-am ridicat la valoarea unui derby. Detaliile fac diferenţa, o fază fixă ne-a costat.

Am avut ocazii. Asta este, trebuie să învăţăm, să fim mai atenţi. În fotbal detaliile fac diferenţa. Am avut ocazii foarte multe şi foarte importante pentru a egala", a spus Anton la Digi Sport.

Paul Anton a precizat, referitor la faptul că a purtat banderola de căpitan, că toţi jucătorii dinamovişti de pe teren sunt căpitani. "Nu ştiu dacă voi rămâne căpitan. Indiferent cine poartă banderola ne respectăm, suntem o echipă. În teren suntem 11 căpitani şi suntem o echipă".

După primele 12 etape, Dinamo se află pe locul 7, cu 16 puncte, şi e la două lungimi de ACS Poli Timişoara, care ocupă ultima poziţie de play-off. De notat e faptul că echipa din Ştefan cel Mare are un meci mai puţin.

Restanţa cu Concordia Chiajna se va disputa miercuri, de la ora 16:30, în direct la Digi Sport 1. Partida va putea fi urmărită în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.