• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Meci nebun la Severin, cu 4 goluri și două eliminări. CS U Craiova și Dinamo au făcut meciul sezonului de până acum. Cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 2-2. Dinamoviștii au condus cu 2-0, dar au fost egalați pe final.

După meci, Paul Anton a acuzat atitudinea suporterilor, care după spusele sale, i-au înjurat și scuipat pe jucătorii pregătiți de Cosmin Contra.

”Se mai întâmplă și astfel de lucruri, este fotbal. De fiecare dată când venim aici suntem primiți cu foarte multă ostilitate, cu scuipături, cu înjurături. Mi se pare prea de tot, cred că această rivalitate ajunge la nivel de ură și nu este frumos. În a doua repriză nu ne-a mai iești jocul.

Am încercat să conservăm rezultatul, dar nu ne-a ieșit și din această cauză probabil ne-au dominat așa în repriza a doua. Important este să ne recuperăm foarte repede pentru că avem meciuri foarte importante săptămâna viitoare”, a declarat Paul Anton, la finalul meciului.

Dinamo va juca în etapa viitoare cu Chiajna, pe teren propriu,miercuri, 20 septembrie, de la ora 21:00, iar la finalul săptămânii va juca derby-ul cu FCSB, duminică, 24 septembrie, de la ora 20:30.

Anton a vorbit și despre o eventuală plecare a lui Contra la echipa națională și susține că jucătorii s-ar bucura pentru el, chiar dacă pentru Dinamo ar fi o pierdere.

”Dacă va fi să plece la echipa națională ne bucurăm pentru el, pentru că va fi un pas înainte”, a mai spus Anton.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT