• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Adam Nemec este tot mai aproape de o despărțire de Dinamo. Dorit de FCSB, atacantul slovac a evitat să-i dea un răspuns lui Ionuț Negoiță la oferta de 15.000 de euro pe lună pe care acesta i-a făcut-o pentru a-și prelungi contractul.

Noul antrenor al ”câinilor”, Vasile Miriuță, pare resemnat cu pierderea lui Nemec și consideră că patronul echipei din șoseaua Ștefan cel Mare a făcut tot ce a depins de el pentru a-l convinge pe atacant să semneze prelungirea contractului.

"Știu sigur că patronul a avut o discuție cu Nemec. Acum două săptămâni, sigur au avut o discuție, când am venit eu. Ce să facă patronul, mai mult decât să îi facă o ofertă bună?

Dacă nu vrei să semnezi, înseamnă că ai o ofertă mai bună din altă parte. Nemec a zis că se duce la echipa națională și când se întoarce mai vedem", a spus Miriuță pentru Pro X.

Șansele ca Nemec să semneze prelungirea cu Dinamo sunt destul de mici. Din informațiile Digi Sport, atacantul i-a transmis lui Negoiță că ar fi primit o ofertă de la FCSB, de 20.000 de euro pe lună. În cazul în care atacantul nu-și va prelungi contractul cu ”câinii”, finanțatorul pare hotărât să-l treacă pe acesta pe linie moartă.

Chiar dacă la FCSB, Nicolae Dică îi mai are la dispoziție, pentru postul de vârf împins, pe Denis Alibec și Harlem Gnohere, Gigi Becali este hotărât să-l achiziționeze pe Nemec, jucător pe care l-a mai dorit și în trecut.

Nemec a ajuns la Dinamo în 2016 și mai are contract cu echipa pregătită de Vasile Miriuță până în 2018. Sezonul trecut, internaționalul slovac a fost unul dintre cei mai buni jucători ai ”câinilor”, reușind să marcheze 13 goluri, în toate competițiile.

44 de meciuri, 15 goluri și 6 pase de gol are Nemec în tricoul lui Dinamo, de când a semnat cu echipa din șoseaua Ștefan cel Mare.

1 milion de euro este cota de piață a lui Nemec, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT