• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Alexandru Băluță (24 de ani) este unul dintre fotbaliștii pe care Gigi Becali îi dorește la FCSB și pentru care ar fi dispus să scoată din buzunar o sumă cu șase zerouri. Finanțatorul este însă conștient că nu poate pune ”mâna” pe jucătorul Craiovei, mai ales că cei din conducere au spus că nu vor mai da jucători la echipele bucureștene. Acum a venit și rândul jucătorului să vorbească despre acest interes al roș-albaștrilor.

”Știu că cei de acolo mă doresc dar, sincer, îmi doresc să rămân la Craiova cel puțin până la vară. Vreau să prind un transfer afară, pentru că doar când voi ajunge acolo voi vedea cu adevărat ce pot!”, a spus Băluță, prezent la Gala Fotbalului Românesc.

Mijlocașul oltenilor are deja și un campionat favorit. Este vorba despre La Liga, competiție transmisă ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport.

”Mi-aș dori să ajung să joc în Spania. Mă uit la fiecare meci disputat acolo, mă bucur că am multe de învățat, pentru că sunt destui jucători de valoare”, a dezăluit Alex, considerat fotbalistul cu cea mai bună ascensiune din 2017 în fotbalul românesc.

Liniștit în privința viitorului său din Liga 1, Băluță este concentrat acum 100% doar pe lupta care se va da de acum înainte pentru cununa cu lauri.

”M-aș bucura din suflet să câștigăm un trofeu în 2018. Suntem în cărți pentru campionat, deși lupta este departe de a fi încheiată. E clar că totul se va decide în play-off, acolo unde punctele se vor înjumutăți, astfel că orice echipă de acolo va avea șansa ei”, a mai spus Băluță.