• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Steaua se pregăteşte de Champions League, iar pentru a realiza acest obiectiv conducerea pare decisă să investească masiv. Totuşi, în iarnă, nu se anunţă mutări spectaculoase, cel mai probabil urmând a veni doi jucători tineri, care să îi ofere alternative lui Reghecampf pentru primul "11" (să fie eligibili pentru U21).

Vicecampioana a reuşit în această săptămână să îl transfere pe Alibec, iar Gnohere este anunţat de fiecare dată de Becali ca şi acontat. Chiar şi aşa, roş-albaştrii vor să întărească în continuare echipa, dar nu cu jucători consacraţi. Cel mai probabil, în perioada de mercato din ianuarie, Becali va încerca să aducă doi jucători de profil defensiv tineri.

Reghecampf e într-o situaţie ingrată acum, după accidentarea lui Tănase neavând prea multe variante bune pentru a respecta regula U21. Prin achiziţiile din iarnă se doreşte să se corecteze acest neajuns.

"În iarnă vom mai aduce unul sau doi jucători tineri de perspectivă, un fundaş central, un fundaş dreapta. E greu să-l aduci pe Benzar, cred că acum cei de la Viitorul şi Gică Hagi se gîndesc la un transfer în străinătate. Junior Morais este un jucător bun, dar cred că sîntem acoperiţi pe acel post pentru că îi avem pe Momcilovic sau chiar pe Toşca (foto sus)", a spus Duckadam, la Digi Sport.

Unul dintre cei nominalizaţi de Duckadam ar putea fi Ţîru, de la Viitorul, despre care chiar Hagi a recunoscut că e în vizorul vicecampioanei. Deocamdată preţul reprezintă un impediment, gruparea de la malul mării dorind aproximativ 1 milion de euro în schimbul tânărului apărător central.