• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO FCSB - Juventus 4-0. Constantin Budescu a fost omul meciului în prima victorie în Liga 1 obținută de FCSB după aproape o lună, cu o pasă decisivă la reușita prin care Florin Tănase a deschis scorul și cu un gol direct din corner, fază fixă pe care Gigi Becali a vrut să-i interzică să o mai execute, după înfrângerea cu Astra, din etapa trecută.

După ce a închis tabela cu execuția direct din corner, Budescu (28 de ani) a făcut un semn cu degetul ridicat către tribuna oficială, acolo unde se afla finanțatorul echipei, cel care ceruse în mod special ca mijlocașul ofensiv să nu mai execute loviturile de colț, pentru că le irosește, încercând să trimită direct pe poartă.

După joc, a vorbit despre ce i-a spus patronului atunci când s-a transferat la FCSB și i-a transmis că el nu se va schimba.

"Am discutat un pic la pauză, că trebuie să schimbăm niște lucruri. Nici în prima repriză nu am jucat foarte rău, dar nu am înscris. După pauză am reușit să înscriem și este foarte bine că am câștigat. Nu ne-a fost teamă că ar putea rămâne 0-0. Am jucat bine, dar nu am înscris, din păcate. În a doua repriză am reușit să marcăm repede și ne-am făcut meciul mai ușor", a declarat Constatin Budescu, la finalul meciului FCSB - Juventus 4-0.

Întrebat dacă îi era dor să marcheze direct din corner, mijlocașul ofensiv a răspuns: "Nu neapărat din corner. Nu mai înscrisesem de câteva meciuri. E bine că am înscris și că am câștigat acest meci. Am făcut fazele fixe la antrenament și eu și Man am executat fazele fixe, ceea ce s-a întâmplat și în această seară. A executat și Coman, după cum ați văzut, nu execut numai eu cornerele la Steaua (n.r. FCSB)".

"Dacă mă afecta (n.r. ce a spus patronul Gigi Becali), probabil nu mă mai vedeați pe acolo, pe la corner. Probabil a spus la cald ce a spus despre mine. Eu, când am venit la Steaua, i-am spus dânsului de ce am venit. Ăsta sunt, altul mama nu mai face, cum se spune. Eu voi juca în continuare de plăcere și o să îmi văd de treaba mea pe teren", a încheiat Budescu.

Pentru Budescu a fost al 4-lea gol înscris în acest sezon de Liga 1. Ultima dată marcase pe 21 septembrie, cu CFR Cluj (1-1 VIDEO).

VIDEO Golul lui Budescu marcat din corner

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT