• 1. Primul derby al României din 2017 se joacă de Mărțișor, pe Digi Sport 1. Steaua - Dinamo e miercuri, 1 martie, de la ora 20:00
  • 2. Juventus și Napoli se duelează pentru un loc în finala Cupei Italiei. Turul semifinalelor se dispută marți, 28 februarie, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2

Gică Hagi a transferat un bodyguard la Viitorul. "Noi aşa îi spuneam lui Goulon în Cipru", s-a amuzat Emil Ninu, care nu crede că francezul va face faţă în Liga 1.

Deşi a luat un fost internaţional de tineret francez, Hagi ar putea să aibă o surpriză neplăcută cu cel mai recent transfer pe care l-a făcut.

Herold Goulon nu a lăsat o impresie bună în Cipru, acolo unde a jucat ultima oară, la Omonia Nicosia. Emil Ninu, legitimat la AEK Larnaca, este de părere că francezul nu va face faţă pretenţiilor din Liga 1.

"Nu prea a jucat la Omonia. Am jucat contra lor şi am câştigat. E un jucător înalt, are aproape 2 metri, puţin mai bine făcut, gen bodyguard. Aşa îi spuneau pe aici, prin Cipru. E un jucător tehnic", a spus Ninu.

În ciuda faptului că are un CV important, Goulon nu este la un nivel care să-i ajute pe cei de la Viitorul în lupta pentru titlu, avertizează fundaşul de 29 de ani.

"Omonia e pe 6, merg foarte rău. Viitorul are nevoie de jucători mult mai buni ca să poată să câştige campionatul", a precizat Ninu.

În vârstă de 27 de ani, Goulon a mai jucat la Blackburn Rovers, Middlesbrough şi Le Mans şi va lua parte la stagiul de pregătire al Viitorului din Antalya, care se va încheia pe 5 februarie.