• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, a refuzat o funcție executivă la FC Voluntari, însă a acceptat, în cele din urmă, să ocupe o altă funcție, cea de președinte de onoare.

În noua funcție, Dragomir se va ocupa de "întreaga activitate fotbalistică a orașului", aici incluzând echipele de seniori și centrul de juuniori.

"Începând cu data de 21 ianuarie, domnul Dumitru Dragomir a fost numit în funcția de președinte de onoare al clubului FC Voluntari. Fostul președinte al LPF se va ocupa de întreaga activitate fotbalistică a orașului Voluntari, cuprinzând echipele din Liga 1, Liga a III-a, Liga a IV-a, precum și cei aproximativ 500 de copii și juniori din cadrul Academiei de Fotbal Mircea Rădulescu", precizează FC Voluntari, într-un comunicat de presă.

Este prima funcţie oficială ocupată de Dumitru Dragomir după plecarea de la Liga Profesionistă de Fotbal, pe care a condus-o în perioada 1996-2013.

Înainte de 1989, Dragomir a mai fost preşedinte la Viitorul Scornicești, FCM Brașov și Victoria București.