• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Marin Dună (49 de ani), fostul antrenor secund al celor de la CS U Craiova în mandatul lui Gheorghe Mulțescu, în sezonul precedent, a povestit, prezent fiind în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”, cum a decurs scurta sa experiență la Steaua, petrecută în vara lui 1995.

”Presiunea pe care o exercită un club ca Steaua este inegalabilă. Și vă spun asta din proprie experiență. Când am plecat de la FC Național, la Steaua, în 1995, și am intrat în vestiar, am început să tremur. Prima zi, primul antrenament. De emoții am trenurat.

Și, oricum nu poate să spună nimeni cp eram necopt. Aveam 27 de ani, nu eram oricum...., dădusem o căruță de goluri la FC Național. Dar, e Steaua, te apasă acest nume, acest brand!”, a spus Dună.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Fostul atacant a povestit și că regretă acum că n-a stat mai mult la gruparea din Ghencea.

”Am stat patru meciuri, nu doar Supercupa, nu mai dezvolt. A fost una dintre cele mai mari greșeli ale mele, faptul că am plecat de la Steaua. Eu am vrut să plec de la Steaua, nu m-a dat nimeni afară. A fost un orgoliu tineresc. Bine, mi-a mers ok după aceea, am plecat în Spania, dar asta a fost atunci legat de experiența Steaua”, a povestit Dună, la Digi Sport.

Partida dintre FCSB și Voluntari se va disputa duminică, 16 iulie, de la ora 21:00, pe Arena Națională și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1. Meciul va putea fi urmărit în format live text și video pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Toate meciurile din sezonul 2017-2018 se văd în direct la Digi Sport, iar cele mai importante faze video vor putea fi urmărite în timp real pe digisport.ro.