• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor: Dimitrov - Goffin (20:00, Digi Sport 2)

Aşa cum digisport.ro a anunţat în EXCLUSIVITATE, Denis Alibec a devenit incert pentru partida de mâine, cu Gaz Metan, după ce a lipsit de la antrenamentul de azi din cauza unui virus stomacal. În afara atacantului, Dică nu se poate baza nici pe seriviciile lui Teixeira, care va mai absenta o săptămână, conform spuselor tehnicianului.

"Teixeira încă este accidentat, el s-a lovit la meciul cu Viitorul. A făcut un RMN şi se pare că va mai sta o săptămână în afara lotului. Sperăm să-l recuperăm cât mai repede. Denis are o problemă medicală, la stomac, un virus. Azi-noapte nu a putut să doarmă", a spus Nicolae Dica în conferinţa de presă de astăzi.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Tehnicianul celor de la FCSB a dezvăluit că va face mai multe schimbări în echipă pentru meciul cu Gaz Metan, în condiţiile în care săptămâna viitoare va fi una "de foc" pentru roş-albaştri: vor întâlni CFR Cluj şi Dinamo.

"Întalnim un adversar care a schimbat mulţi jucători, nu au început campionatul foarte bine. Dar, în meciurile cu Dinamo şi Craiova au pus mari probleme. Se apără foarte bine în propria jumătate, au jucători foarte rapizi în spatele atacantului. Cu siguranţă vor fi mai mulţi jucători care au evoluat mai puţin. Urmează joi meciul cu CFR Cluj şi apoi cu Dinamo.", a mai spus Dică.

FCSB - Gaz Metan e duminică, de la 20:30, în direct la Digi Sport 1. Fazele VIDEO sunt în timp real pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro.