• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Dinamo are probleme importante de efectiv înaintea marelui meci cu rivalii de-o viață. După ce l-au pierdut pe Cosmin Contra, ”transferat” la lotul național, acolo unde va îndeplini rolul de selecționer, vacant după demiterea lui Daum, ”câinii” au o pierdere importantă și la nivelul lotului. Este vorba despre Valentin Costache (19 ani), unul dintre cei mai buni jucători ai roș-albilor în acest sezon.

Costache a fost suspendat două etape, de către Comisia de Disciplină a LPF, ca urmare a faptului că a fost eliminat în timpul partidei de la Severin, dintre CS U Craiova și Dinamo, scor 2-2.

”În baza art. 63.1.b + 63.2.4.a din RD, se sancţionează jucătorul Costache Ionuţ (FC Dinamo 1948) cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate de 3.000 lei”, a anunţat site-ul lpf.ro.

În minutul 45+3, la 1-0 pentru Dinamo, Costache a avut o intrare brutală asupra lui Gustavo, motiv pentru care a fost trimis la cabină.

"În prima repriză m-au lovit atât Zlatinski, cât şi Bancu. La cartonaşul meu roşu s-a văzut tinereţea mea, faptul că nu am experienţă, îmi asum eliminarea. Colegii mi-au zis să ţin capul sus, dar să nu rămân aşa, ci să învăţ din aceste greşeli", a declarat Costache, după meci, la Digi Sport.

De asemenea și Hristo Zlatinski a fost penalizat de Ligă, tot după ”roșul” încasat sâmbătă seară.

”În baza art. 63.1.b + 63.2.4.a din RD, se sancţionează jucătorul Zlatinski Hristo (CSU Craiova) cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate de 3.000 lei”.

VIDEO cu faultul comis de Costache