• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Antrenorul Claudiu Niculescu îl va avea la dispoziţie şi pe Vasile Maftei (36 de ani), singurul fotbalist în activitate din Liga 1 care a ajuns la 400 de meciuri. S-a întâmplat pe 4 iunie, la meciul cu Concordia, scor 0-1, în ultima etapă a campionatului. Putea să rămână fix cu acest număr pentru că nu era exclus ca fotbalistul să nu se mai înţeleagă cu conducerea Voluntariului pentru prelungirea contractului. De altfel, tărăgănarea lucrurilor îl determinase pe Maftei să-şi strângă lucrurile şi luni să părăsească baza ilfovenilor.

Numai că a fost sunat de managerul general Dan Leasă şi chemat înapoi pentru parafarea prelungirii contractului. Lucru care s-a şi petrecut astăzi, dovadă că niciuna dintre părţi nu a pus condiţii nerealiste.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Jucătorul cu 12 meciuri în naţionala României şi cu 10 pentru "tineret" a semnat un acord pe un an şi foarte probabil apoi va rămâne să lucreze în cadrul clubului.

Sâmbătă, Vasile Maftei va pleca împreună cu restul lotului în cantonamentul din Slovenia, acolo unde sunt programate şi trei jocuri amicale.

Lotul Voluntariului:

Portari: Balauru, Gavrilaș, Petrariu
Fundași: Maftei, Achim, Balaur, Acsinte, Filipov, Cazan, Leasă, Ignat
Mijlocași: Alex Răuţă, Costin Lazăr, Novac, Popadiuc, V.Mihai, Ispir, Tăbăcariu, Căpățînă, Deac, A. Ionescu
Atacanți: Cernat, Voduț, Bălan, Trandafirescu

Voluntari va susține trei partide de pregătire:

28 iunie - cu Vorksla Poltava (Ucraina)
1 iulie - Slaven Belupo (Croația)
3 iulie - Gorica sau Celje (Slovenia)

Cantonamentul se va desfăşura în perioada 24 iunie- 7 iulie, în localitatea Zrece, din Slovenia.