• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Gigi Becali nu se oprește din transferuri și, pe lângă fundașii centrali, mai țintește un jucător de top din Liga 1. Este vorba despre Florinel Coman, 19 ani, de la FC Viitorul.

”Azi am făcut încă o ofertă pentru Coman, în valoare de 1,5 milioane de euro. Șitiți de ce? Pentru că l-am văzut pe Hagi, care a spus că este dispus să vândă, a și făcut o glumă, am înțeles, că vine Gigi și ne salvează. Nu zice cu răutate și dușmănie și, cât de curând, mă voi împăca cu el”, a spus Becali, într-o intervenție la ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1.

Despre posibilitatea să se despartă și de Coman, Gică Hagi a replicat, într-o conferință de presă.

”Coman este cu noi, merge la Timișoara și ne vom gândi serios, în viitorul apropiat, dacă va rămâne încă un an sau vom da curs ofertelor pe care le are.

O să discut și cu jucătorul și vom lua o decizie până în septembrie, când se va termina perioada de transferuri. Coman este un jucător dorit, dar poate vom considera că trebuie să mai rămână un an cu noi”, a spus Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Site-ul Tuttomercatoweb scrie că, în viitor, porţile unui transfer în "il calcio" se pot deschide pentru jucătorul pe care Gică Hagi l-a comparat cu Kylian Mbappe.

"Printre multele talente lansate de Viitorul nu putem să nu-l menţionăm pe Florinel Teodor Coman. O extremă căreia îi place să plece din stânga spre centru pentru a şuta cu dreptul (poate juca şi pe partea opusă, dar şi ca atacant central), jucătorul născut în 1998 face parte din prima echipă a lui Gheorghe Hagi, pentru care are o prezenţă în campionat şi două în preliminariile Ligii Campionilor, contra lui APOEL, în acest sezon.

Tehnic şi cu o bună progresie, Coman a atras comparaţii importante în ţara sa. Curând, porţile fotbalului nostru se pot deschide şi pentru el", scrie sursa citată, în rubrica "Un talent pe zi", în care sunt analizaţi cei mai interesanţi tineri jucători care pot ajunge într-o zi în fotbalul din Italia.