• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Situația de la Dinamo a escaladat rapid. Vineri seară, o parte din suporteri au pătruns cu forța în baza de antrenament a "câinilor roșii" și i-au făcut o serie de reproșuri lui Steliano Filip, care a fost ținta lor principală, iar sâmbătă au făcut din nou o "vizită" în cantonament.

Intervenția poliției nu i-a timorat pe ultrași, care s-au întors și sâmbătă la cantonamentul echipei favorite. Dacă după scandalul de vineri părea hotărât să plece, acuzându-i pe fanii turbulenți de atacuri josnice, Steliano Filip a revenit la sentimente mai bune, după întâlnirea de sâmbătă dimineață.

Atitudinea lui a părut schimbată radical și asigură majoritatea suporterilor lui Dinamo că este 100% dedicat clubului și este cu gândul doar la obiectivul calificării în play-off.

"Nu vreau să vorbesc despre ce s-a întâmplat ieri, ce a fost a fost. Important e că azi m-am întâlnit din nou cu suporterii și cred că ne-am lămurit. Îi asigur că sunt 100% cu gândul la Dinamo și îmi doresc să joc în play-off", a declarat Steliano Filip, sâmbătă, în exclusivitate pentru digisport.ro.