• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO CFR Cluj - FCSB 0-0. După ce echipa sa a ratat șansa de a reintra în lupta pentru titlu, Ciprian Deac a recunoscut că rezultatul final al meciului din Gruia a fost unul care a reflectat realitatea din teren.

După aspectul jocului, eu cred că e un rezultat echitabil. Nici ei nu și-au creat foarte multe ocazii de gol, nici noi. A fost o luptă în seara asta”, a declarat Ciprian Deac, după meci, la flash interview.

Acesta a reamintit că ardelenii nu și-au propus în niciun moment cucerirea titlui, întrucât erau conștienți de valoarea lotului.

Era foarte greu să ne batem la campionat. Dacă am fi câștigat, să făceau patru puncte? Nici nu mai știu câte puncte sunt acum. Dar obiectivul nostru a fost să intrăm în play-off. După aspectul jocului, nu cred că ne puteam bate la campionat”, a mai zis Deac, care a recunoscut că a simțit o motivație suplimentară în meciul cu FCSB, însă nu din cauză că a fost dorit de către clubul ”roș-albastru”.

Contra Stelei ai un plus de motivație. E normal să fii mult mai motivat decât la celelalte meciuri”, a spus acesta.

În final, Ciprian Deac a anunțat că își dorește ca din vară să rămână la CFR Cluj pentru a încerca să câștige titlul cu ”feroviarii”:

Toate gândurile mele sunt să rămân aici. Vreau să rămân la CFR. Voi vedea ce va fi din vară. Clubul își fixează ca obiectiv campionatul. Îmi place ca CFR să se bată la campionat și sper să formăm un grup puternic.

Și acum avem un lot bun, dar, ca să te bați la campionat, poate mai ai nevoie de 3-4 jucător cu experiență. Avem nevoie de jucători care știu ce înseamnă presiunea”, a anunțat Ciprian Deac.

Ciprian Deac a mai cucerit două titluri de campion cu CFR Cluj, în 2008 și 2010. Alături de ardeleni, el a mai câștigat de trei ori Cupa României (2008, 2009, 2010) și de două ori Supercupa (2009, 2010).

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT