• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

După ce Andrei Vlad a debutat pentru FCSB în Europa, Gigi Becali a decis cine va fi titularul postului de portar. Finanțatorul roș-albaștrilor susține că Nicolae Dică va miza tot pe experiența lui Florin Niță, goalkeeper care a debutat de curând și în echipa națională.

Niță este unul dintre cei mai constanți jucători de la FCSB în ultimele sezoane, salvându-și în nenumărate rânduri echipa.

”Păi cum să joace, domne, Vlad? Acum ce facem, îl lăsăm pe Niță așa? E Messi al portarilor, dar noi îl avem pe Niță, e portar de națională, trebuie să avem respect pentru el.

O să-l bagi pe Vlad când nu ai jucător sub 21, dar noi avem. Nu cred că Vlad va juca așa cum credeți dumneavoastră. Pe mine nu mă interesează să vând portari, să iau un milion, un milion jumate”, a declarat Becali la Digi Sport Special.

Florin Niță a ajuns la echipa finanțată de Gigi Becali în 2013. În vârstă de 30 de ani, acesta a mai evoluat pentru Concordia Chiajna și a ajuns la FCSB liber de contract. În vârstă de 18 ani, Vlad a ajuns la FCSB în această vară pentru 400.000 de euro, de la CS U Craiova.

3 meciuri are Vlad pentru FCSB.

150.000 de euro este cota de piață a lui Vlad, conform transfermarkt.com.

25 de meciuri are Niță pentru FCSB, în acest sezon.

Două milioane de euro este cota de piață a lui Niță, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT