• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Harlem Gnohere este omul săptămânii în fotbalul românesc, după ce a reuşit o dublă care a asigurat victoria FCSB la Be'er Sheva. Narcis Răducan a comentat în direct la Digi Sport prestaţia vârfului francez.

Dică i-a surprins pe mulţi prin netitularizarea "Bizonului" în Israel, preferând să evolueze cu Tănase pe post de "9" fals. Tactica tehnicianului a fost să îl introducă pe vârful adus de la Dinamo în partea secundă, iar această strategie s-a dovedit a fi un succes total, în condiţiile în care acesta a reuşit o dublă. Gnohere a fost desemnat de UEFA, în baza voturilor fanilor, cel mai bun jucător al etapei a treia din Europa League, prilej pentru fostul stelist Narcis Răducan să îşi exprime părerea în legătură cu prestaţia atacantului de culoare.

"E foarte bine că a marcat (n.r. Gnohere), pentru că mie mi s-a părut că a căzut un pic psihic după ce s-a întâmplat în ultimele etape. E foarte important pentru moralul său, un atacant are nevoie de goluri. E bine că Dică are un astfel de "cartuş" pe bancă, e important să schimbi şi să se simtă în joc", a spus Narcis Răducan, la Digi Sport.

Exclus din lot după comportamentul din partida cu Voluntari, Alibec a fost criticat de specialişti şi pentru faptul că nu evoluează aşa cum ar trebui. FCSB are nevoie de un număr "9" veritabil, însă fostul golgheter al Astrei coboară prea mult între linii şi face risipă de efort fără un scop bine determinat.

"Să joci între nu se poate. La atacanţi nu se poate, acolo există o cifră şi dacă nu se mişcă deloc, ai o problemă", a mai spus fostul mijlocaş.

FCSB - ACS Poli Timişoara, în etapa a 15-a Ligii 1, se joacă astăzi, de la ora 20:45, în direct pe Digi Sport 1. Partida poate fi urmărită în format LIVE VIDEO şi TEXT pe digisport.ro.