• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO FCSB - Juventus 4-0. Gigi Becali nu a fost entuziasmat de victoria roș-albaștrilor din două motive. În primul rând nu i-a plăcut prestația echipei din primele 45 de minute, când scorul a fost 0-0, iar în al doilea rând a rămas impresionat de modul în care se prezintă în acest moment CFR Cluj.

Finanțatorul roș-albaștrilor a spus că nu mai este așa sigur că FCSB va câștiga titlul la vară, mai ales după modul în care Dan Petrescu a reușit să-și pună ”amprenta” pe jocul ardelenilor.

”Nu mai sunt așa sigur de titlu, pentru că eu văzusem un alt fel de CFR. Echipa nu mă impresionase la început, numai că Dan Petrescu a reglat jocul. Cu FC Voluntari, am văzut un CFR foarte solid, chiar dacă jocul n-a fost unul combinativ.

CFR a devenit o echipă puternică, care nu poate primi gol, ceea ce la început nu se vedea. A găsit și jocul ăsta cu Omrani, pentru că ceilalți atacanți Urko Vera și Balde n-au dat satisfacție. Plus că la mijloc a făcut ce a făcut, e mare antrenor, ce mai, și a creat putere! Asta face antrenorul”, a spus Becali, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Special”.

”Să demonstreze că sunt mai buni, să câștige cu CFR, și atunci voi spune iar că vom fi campioni!”

Finanțatorul a mai precizat că va continua să facă tot ce depinde de el pentru ca roș-albaștrilor să nu le lipsească nimic, astfel că a pus toată presiunea pe umerii lui Nicolae Dică și a jucătorilor.

”Cum spuneam, până acum eram sigur de titlu, dar acum nu mai sunt pentru că CFR este puternică. Dan Petrescu știe să pună lururile la punct. Bine, eu nu renunț!

Ce depinde de mine, voi face! Adică voi mai aduce doi-trei jucători, sigur doi jucători de valoare. Și așa nu știi cu cine să mai joci, dar eu tot mai aduc jucători și nu mai dau drumul la nimeni. Nu mă interesează transferurile în acest moment!

În rest, depinde de Dică și de jucători. Să demonstreze în meciul cu CFR, de acasă, că sunt mai buni, să câștige meciul și atunci voi spune că noi vom fi campioni!”, a mai spus Becali, la Digi Sport.