• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

VIDEO Juventus București - Dinamo 0-3. Roș-albii s-au impus la Ploiești, pe ”Ilie Oană”, în fața elevilor lui Daniel Oprița și prim golul marcat e Rivaldinho, primul al întâlnirii. Băiatul fostului mare jucător cariocas, Rivaldo, a vorbit la final despre acest prim succes din sezonul 100 al Ligii 1, moment în care a făcut și o declarație surprinzătoare.

”Mă bucur că am început să marchez, dar cel mai important pentru mine e ca Dinamo să câştige. Le promit fanilor că dacă va fi nevoie să sângerez pe teren, dacă va fi nevoie să-mi pun capul în bătaia puştii, cum se spune, pentru ca Dinamo să câştige, atunci o voi face!”, a spus, dezinvolt, fotbalistul, la flash-interviul acordat pentru Digi Sport, în cadrul emisiunii ”Digi Sport Special”.

VIDEO cu golul marcat de Rivaldinho

Atacantul, adus în iarnă de Adrian Mutu, este convins că Dinamo are valoare pentru a se bate la cununa cu lauri.

”E bine că am început aşa, vom munci foarte mult, vom lua totul pas cu pas şi la finalul campionatului sper să câştigăm titlul. Cred în echipă, în staff, în ceea ce facem şi doar dacă muncim putem deveni o echipă mai bună.

Vom lua totul pas cu pas și nu va comta sî marchez eu neapărat, ci să câștige echipa”.

VIDEO cu rezumatul partidei

Rivaldinho, care a menționat că vorbește cu tatăl său aproape în fiecare zi, abia așteaptă momentul în care părintele îl va urmări din tribune la un meci al roș-albilor. 

”Acum este la Londra, am vorbit cu el și înainte de meci, o voi face și după, mereu îmi spune cum să mă comport și cum să joc cât mai bine. Sunt șanse și sper să vină și să mă vadă la meciul cu Bilbao.

Tata mi-a spus că a marcat multe goluri contra lui Bilbao. Se așteaptă să înscriu, dar îmi spune să o iau pas cu pas”, a mai spus brazilianul.

Într-un final, Rivaldino a avut un mesaj și pentru suporterii roș-albilor, impresionat fiind de momentul petrecut la Săftica cu doar câteva ore înainte de startul partidei.

”Nu mă așteptam la așa ceva. Nu am mai văzut niciodată o astfel de atmosferă, ca autocarul să fie înconjurat de către fani. Cu ei sunt foarte, foarte puternici”, a completat Rivaldinho, la Digi Sport.

VIDEO cu momentul în care autocarul lui Dinamo pleacă de la Săftica