• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Marele derby al fotbalului românesc, Dinamo - Steaua, programat miercuri, 30 noiembrie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, a fost prefațat și de Ousmane N’Doye, unul dintre cei mai carismatici jucători ce au trecut prin curtea ”câinilor”.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Legitimat în prezent la Cetate Deva, în Liga 3, N’Doye a spus, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Matinal”, ce scor preferă în meciul de pe ”Arena Națională”, la care sunt așteptați în jur de 30.000 de spectatori, dar a dezvăluit și ce jucători de la rivali i-au intrat la suflet.

”În general, am jucători de suflet despre care nu-mi place să vorbesc la televizor. Știm doar eu și ei. Dar, hai să-ți spun un secret. Adi Popa este jucătorul meu preferat la Steaua! Când i-am spus, și el a început să râdă, dar eu nu glumesc, nu păcălesc oamenii!

Îmi place Adi pentru că este un jucător care știe să alerge, știe să cadă, care știe să facă diferența”, a spus senegalezul.

TOATE INFORMAȚIILE DESPRE DINAMO-STEAUA LE GĂSIȚI AICI!

În afara lui Adi Popa, mijlocașul l-a îndrăgit mult și pe Mirel Rădoi, fostul căpitan, dar și fost antrenor - pentru o scurtă perioadă -, a Stelei.

”Și Mirel Rădoi este în sufletul meu. Am jucat derby contra lui. Acolo era Steaua tare, în 2008-2009, cu Mendoza, dar acum s-a dus fotbalul românesc”.

N’Doye și-a făcut prieteni și de la Rapid, nu numai de la Steaua. ”Pancu este jucătorul meu special, tot timpul vorbim la telefon. Am rămas prieteni”, a mai spus N’Doye la ”Digi Sport Matinal”.

Dinamo - Steaua, din etapa a 18-a a Ligii 1, se va juca miercuri, 30 noiembrie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Meciul poate fi vizionat GRATUIT și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro de către abonații RCS-RDS. 

Fazele VIDEO vor fi redate ÎN TIMP REAL pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.