• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

VIDEO FC Viitorul - Steaua 3-1. Gruparea din Ovidiu a câștigat clar duelul cu roș-albaștrii, prima victorie după o serie de 11 înfrângeri la rând, și a devenit principala candidată la titlu.

Meritul principal pentru felul în care arată acum echipa este al lui Gică Hagi, chiar dacă stilul său de a conduce este unul autoritar. O recunoaște și Bogdan Stelea (49 de ani), bun prieten, dar și fost colaborator al ”Regelui”.

”Am stat doar patru etape ca antrenor principal la Viitorul, pentru că aveam divergențe de opinie cu Gică. Adică, eu am văzut lucrurile într-un fel, el, în alt fel și era normal ca ideile sale să primeze.

E greu de lucrat cu Hagi, pentru că el acceptă foarte greu o idee diferită de a lui. Și, ca să-și impună punctul de vedere, e în stare să riște totul. Și asta se vede acum la Viitorul. Multă lume i-a spus să nu bage banii că-i pierde”, a spus Stelea, prezent în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”.

Steaua - Dinamo, din etapa a 3-a a play-off-ului, se va juca duminică, 2 aprilie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Stelea laudă însă modul în care a ajuns azi să arate un club care are mai puțin de 10 ani de existență.

”Ca organizare și ca manieră de a lucra, Viitorul este clubul cel mai bine organizat din liga 1. Ar putea fi mult mai organizat, dacă ar avea fonduri mai mari, pentru că altfel e foarte greu.

Sunt curios, însă, cum va evolua Viitorul în acest play-off. Eu mă aștept chiar și la o cădere. Dar, dacă va câștiga meciul cu Astra, din etapa următoare iar Steaua și Dinamo votr face egal, atunci ei vor deveni cu adevărat favoriți la titlul”, a mai spus Stelea la Digi Sport

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT