• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Andrei Artean este unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali i-a dorit în această vară, iar jucătorul de 24 de ani este încă urmărit de oficialii de la FCSB, lucru recunoscut şi de antrenorul Nicolae Dică.

"Pe Artean l-am urmărit de când a ajuns la Timişoara. Au fost anumite discuţii cu cei de acolo despre el. Îl urmărim în continuare. Dacă va avea evoluţii bune, este posibil să ajungă la Steaua", a comentat antrenorul FCSB, la Europa FM.

Artean poate fi folosit pe postul de mijlocaş central sau în banda dreaptă. Ţinând cont că Dică are multe soluţii pentru flancul drept, Andrei ar fi rezerva cuplului Pintilii - Nedelcu.

600.000 de euro este cota de piaţă a lui Artean, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de.

"A fost o discuţie săptămâna trecută, înainte de meciul cu Astra despre plecarea la FCSB, dar totul s-a terminat. Acum mă concentrez pe ceea ce fac la Timişoara", a spus Artean, la microfonul Digi Sport, la începutul lunii august.

Andrei Artean este un produs al lui ACS Poli Timişoara şi a fost împrumutat în perioada 2014-2016 la FC Caransebeş şi CSM Râmnicu Vâlcea. 8 meciuri a adunat Artean în acest sezon, în fiecare dintre ele fiind titular în echipa lui Ionuţ Popa.