• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

UPDATE 15:35: Negocierile de azi dintre Steaua şi Astra, la care au participat Anamaria Prodan şi Petre Buduru, au luat sfârşit. Soţia antrenorului campioanei, care este şi impresarul lui Enache, a afirmat că roş-albaştrii au insistat pentru transferurile lui Budescu şi Enache, dar, deocamdată, nu s-a ajuns la niciun acord.

"Deocamdată suntem la nivel de discuţie. Avem o mare problemă, pentru că patronul Astrei nu poate lua legătura cu noi. Mă voi întâlni cu soţia dânsului, dacă găsim o cale este ok, dacă nu, va trebui să ne orientăm către alţi jucători. Tocmai am vorbit cu patronul Stelei, i-am explicat situaţia. Cine are marfa decide dacă o vinde sau nu.

Gigi Becali e singurul din România care are bani şi îşi poate permite să plătească două milioane de euro plus TVA. E un pachet, Budescu şi Enache, patronul şi i-a dorit foarte tare, antrneorul şi i-a dorit foarte tare. Rămâne la latitudinea clubului Astra, am înţeles a antrenorului şi a soţiei domnului Niculae.", a declarat Anamaria Prodan, pentru Digi Sport.


Steaua nu renunță la ideea de a transfera jucători de la Astra și tocmai de aceea insistă cu aducerea a măcar unuia dintre cei doriți în această iarnă. Președintele Comitetului director al Astrei, Petre Buduru, negociază transferul lui Gabi Enache.

Buduru s-a întâlnit cu Ana Maria Prodan, care discută și în numele Stelei și se încearcă ajungerea la un consens în ceea ce privește transferul fotbalistului în vârstă de 25 de ani.

După aducerea lui Ciprian Marica, Enache a devenit principala țintă a Stelei, Laurențiu Reghecampf intenționând să-l folosească fundaș dreapta pe jucătorul care are trei selecții în prima reprezentativă.

În urmă cu două zile, când Steaua a făcut o ofertă la pachet, 1,7 mil. € pentru Budescu și Enache, Gigi Becali a declarat că pentru ultimul plătește 300.000 de euro din suma totală.