• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

CSU Craiova a primit la începutul lunii octombrie 2015 interdicție la transferuri pentru două perioade de mercato, cea din ianuarie 2016, și cea din vara acestui an, dar oltenii pot aduce fotbaliști liberi de contract. A confirmat-o FRF, prin Adrian Stângaciu, șeful serviciului juridic.

CSU a cerut Federației să comunice oficial dacă interdicția se aplică oricărui fel de transferuri și a primit următorul răspuns: “Având în vedere solicitarea dumneavoastră nr. 51, din 11.01.2016 și analizând dispozitivul Deciziei nr.290 din 08.10.2015 a Comisiei de Recurs a FRF, precum și dispozițiile art. 18.9.1. lit a din RSTJF, prin prezenta confirmăm că CS U Crioava are dreptul de a legitima jucători liberi de contract.”

Oltenii se temeau că interdicția e similară cu cea dictată de FIFA pentru Real și Atletico, dar iată că ei pot să-și întărească lotul cu fotbaliști care nu se află sub contract cu alte echipe. Astfel, noul principal, Daniel Mogoșanu (foto), poate să își construiască o listă cu posibil jucători care să ajungă la Craiova.

Conducerea lui CSU nu și-a ascuns dorința ca în cazul în care Tahar, Breeveld și Alcenat ar rămâne liberi de contract, să-i transfere. Cei trei, alături de Tade, au fost excluși din lotul Stelei și li s-a permis să-și găsească alte aranjamente.