• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

După Ciprian Marica, transferat la Steaua, un alt nume important a revenit în fotbalul românesc. Este vorba despre Adrian Mutu, care ieri a semnat un contract până în vară cu ASA Tg. Mureş.

Preşedintele vicecampioanei României, Bogdan Mara, a dezvăluit, în EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport, care au fost atuurile grupării târgmureşene în tentativa de a-l convinge pe "Briliant" să semneze. Mutu a parafat o înţelegere până în vară cu ASA, cu opţiune de prelungire.

"Negocierile au decurs destul de uşor nu a fost o problemă pentru că nu s-a pus neapărat problema banilor. Importantă a fost dorinţa lui Adi de a veni la o echipă bună unde să poată să demonstreze valoarea lui şi dorinţa lui de a ajunge din nou la echipa naţională şi la turneul final din vară.

Din partea noastră a avut toată disponibilitatea pentru că e un jucător de mare valoare pe care noi ni l-am dorit, un jucător de mare valoare din fotbalul românesc. Sperăm să demonstreze tuturor cine este Adi Mutu şi sunt convins că va avea încă un cuvânt de spus în campionatul românesc, şi un jucător care ne va ajuta cu siguranţă să ne realizăm obiectivele", a declarat Mara, pentru Digi Sport.

"I-am demonstrat lui Adi că suntem echipa care şi-l doreşte cel mai mult. Suntem o echipă bună, am demonstrat-o. Şi Adi avea nevoie de o echipă bună unde să evolueze pentru a avea rezultate. Pentru a ieşi în evidenţă are nevoie de o echipă bună de un grup bun. Are şi câţiva jucători cu care este prieten din echipa noastră", a mai afirmat Mara.

În cariera sa, Mutu a evoluat pentru echipele FC Argeș, Dinamo București, Inter Milano, Hellas Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul Ploiești și, ultima dată, la formația indiană Pune City.

Mutu are 77 de prezențe în tricoul României și 35 de goluri înscrise, fiind, împreună cu Gheorghe Hagi, cel mai bun marcator din istoria naționalei. În patru rânduri a fost declarat cel mai bun fotbalist al țării (2003, 2005, 2007 și 2008).

37 de ani are Mutu