• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

O echipă din prima ligă turcă a făcut o ofertă de 500.000 de euro pentru „Bizon”, însă Ionuţ Negoiţă a refuzat-o pentru moment. Oficialii dinamovişti sunt dispuşi să-l cedeze pe Gnohere pe această sumă, doar dacă Marica va accepta să revină în „Groapă”.

Ciprian Marica este unul dintre cei mai doriţi jucători din Liga I. După ce Gigi Becali negociază de zor de la începutul anului cu atacantul de 30 de ani, şi clubul care l-a crescut s-a trezit în ultimul ceas, şi a recunoscut, aseară, prin vocea lui Ionel Dănciulescu, că este interesată de serviciile acestuia. Dinamo îi oferă un salariu de 7.000 de euro pe lună fără prime, şi bonusuri substanţiale dacă echipa va termina pe primele trei locuri.

De asemenea, Ionuţ Negoiţă îi lasă fostului atacant al lui Konyaspor şi bonusul pe care cluburile îl primesc pentru jucătorii care sunt convocaţi la echipa naţională pentru Euro 2016. Dacă vor reuşi să pună mâna pe Ciprian Marica, alb-roşiii vor urgenta transferul lui Gnohere în Turcia. Pe adresa clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare a venit o ofertă de 500.000 de euro pentru golgheterul ”alb-roșilor”, dar patronul echipei nici n-a vrut să audă de această sumă. Dacă Marica va accepta să se întoarcă la Dinamo, însă, alb-roşii îi vor da drumul atacantului francez.

Matei pleacă, Patrick semnează azi

Cosmin Matei este și el ca şi plecat din Ștefan cel Mare. O echipă din Liga a doua din Turcia îl vrea pe mijlocaş, dar dinamoviştii solicită 100.000 de euro în schimbul său. Pentru a-l înlocui pe Matei, conducătorii alb-roșilor și-au luat măsuri și l-au readus pe Valentin Lazăr de la Chiajna.

Astăzi, este aşteptat la club şi Patrick Petre, care va semna un contract pe cinci sezoane cu echipa la care a crescut. Fotbalistul care a marcat în acest sezon în meciul cu Viitorul a lipsit de la reunire şi de la vizita medicală a lui Dinamo.

12 goluri a marcat Gnohere în toate competițiile pentru Dinamo

Două goluri a marcat Patrick Petre în Liga 1

Ce transferuri a făcut Dinamo până acum

Veniri: Valentin Lazăr (Chiajna), Victor Rîmniceanu (Viitorul), Patrick Ekeng (Cordoba), Vlad Olteanu (FC Brașov), Sergiu Hanca (ASA Tg. Mureş)

Plecări: Fai (Standard Liege), Patrice Feussi (Chiajna), Bogdan Gavrilă (FC Botoșani), Gabriel Abraham, Antonio Ghomsi, Aljosa Vojnovic, Ricky van Haaren, Gezim Shalaj (contracte reziliate)