• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Dinamo este aproape de a se despărți de un alt fotbalist important din turul campionatului. Bogdan Gavrilă nu mai este dorit în Ștefan cel Mare și va pleca mai mult ca sigur în cantonament cu FC Botoșani.

După Vojnovic, Feussi, Ghomsi, Shalaj, Van Haaren şi Abraham, Dinamo s-ar putea despărți și de alți trei jucători în această iarnă. Cosmin Matei și Collins Fai intră în ultimele șase luni de contract și sunt în negocieri cu cluburi din străinătate, iar Bogdan Gavrilă trebuie să dea un răspuns unei echipe din Liga 1, care este interesată de serviciile sale. ”Ne-am înțeles cu Dinamo pentru Gavrilă. Așteptăm acum răspunsul jucătorului pentru că am vorbit doar cu domnul Negoiță și este de acord cu propunerea noastră”, a declarat pentru Digi Sport Cornel Șfaițer. Moldovenii l-au dorit cu insistență în vară pe Valentin Lazăr.

Doar cu doi jucători s-a întârit Dinamo în această iarnă. Sergiu Hanca a venit liber de contract de la AS Tg Mureș, iar Vali Lazăr a revenit de la Chiajna, unde era împrumutat.

23 de ani are Bogdan Gavrilă