• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Revenirea lui Laurențiu Reghecampf l-a făcut pe Gigi Becali să se gândească la mai multe transferuri importante, pentru a-i pune tehnicianului la dispoziție jucătorii doriți. Printre ei și Ciprian Marica, acesta nedorind însă să revină în Liga 1. Cu toate acestea, Becali nu renunță și vrea să-l convingă pe Marica să plece în cantonament cu Steaua.

Gigi Becali și Ciprian Marica petrec Sărbătorile în Poiana Brașov și cei doi au fost văzuți împreună marți de dimineață, la cafea. Becali insistă să-l convingă pe atacantul naționalei că Steaua poate fi o opțiune pentru el, în condițiile în care acesta nu are echipă de aproape trei luni.

Patronul campioanei speră ca deocamdată Marica să fie de acord să plece pe 10 ianuarie în cantonament cu Steaua, în Turcia. În cazul în care atacantul și-ar găsi echipă până la începerea părții a doua a sezonului în Liga 1, Becali i-a transmis că va putea pleca fără vreo pretenție din partea clubului.

Cum cei doi mai au de petrecut câteva zile la munte, Becali e decis să facă tot ce depinde de el pentru ca Marica, 30 de ani, să facă primele antrenamente din 2016 sub comanda lui Laurențiu Reghecampf. De aceea va încerca să mai discute cu internaționalul tricolor în următoarele zile.

Programul Stelei după revenirea din vacanță

- 8 ianuarie: ora 8:00 - vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă;

- 9-10 ianuarie - antrenamente la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia;

- 10-21 ianuarie - cantonament la ”Gloria Sports Arena”, Belek

- 24 ianuarie - 7 februarie - cantonament la ”Regnum Carya Golf & Spa Resort”, Kadriye

11 ani au trecut de când Marica a jucat ultima oară în România, la Dinamo