• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Guilherme este foarte aproape de o despărţire de Steaua. Fundaşul stânga brazilian ar putea semna în zilele următoare cu o altă echipă. Destinaţia probabilă este o formaţie de liga secundă din Italia.

Dintre cei patru indezirabili - Alcenat, Tahar, Tade şi Guilherme -, ultimul se părea că va face deplasarea la Belek, în primul cantonament al iernii pentru Steaua. Nu pentru că Becali ar fi revenit la sentimente mai bune în ceea ce îl priveşte, ci din lipsa de soluţii în banda stângă. Steaua nu a transferat pe nimeni pe acel post, astfel că în prezent singurii capabili să acopere flancul ar fi Toşca (folosit fundaş central în ultima perioadă) şi Filip (consacrat ca închizător).

Totuşi, există şanse mari ca nici Guilherme să nu se urce pe 10 ianuarie în avionul de Belek, de el interesându-se mai multe formaţii. Principala favorită este, conform surselor Digi Sport, o formaţie din Serie B. Dacă Becali îşi va da ok-ul ca acesta să plece gratis, aşa cum a declarat, sunt şanse mari ca brazilianul să se transfere în zilele următoare.

"Pe Guilherme nu mai vreau să-l văd pe teren. Să-l trimită la juniori. Mintea lui nu e la fotbal. Mai bine joci fără fundaş stânga"
Gigi Becali, patron Steaua

De notat că presa portugheză a anunţat ieri că Steaua îl monitorizează atent pe Nuno Pinto (Vitoria Setubal). Campioana ar putea intensifica astfel negocierile pentru fundaşul stânga care a jucat în trecut la Astra Giurgiu.

STEAUA ESTE NOMINALIZATĂ LA ECHIPA ANULUI 2015, GRAŢIE PERFORMANŢELOR DIN MANDATUL LUI GÂLCĂ. INTRĂ AICI ŞI VOTEAZĂ-ŢI FAVORIŢII