• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

După Marius Şumudică, ofertat luna trecută de AEL Limassol, un alt antrenor român a fost dorit insistent de un club din Cipru. Edward Iordănescu a fost chemat în Insula Afroditei, cu o ofertă concretă de 200.000 de euro pe sezon.

Fără să analizeze prea mult propunerea, în care partea financiară este de aproape trei ori mai mare decât cea pe care o primeşte de la Pandurii, "principalul" formaţiei din Tg. Jiu a mulţumit pentru ofertă, dar a declinat-o.

Cei de la Pandurii au răsuflat uşuraţi, pentru că posibilitatea de a rămâne fără antrenor cu 9 etape înainte de finalul sezonului regulat şi disputarea play-off-ului le-au dat fiori reci. În acest moment, Pandurii se află pe locul 4, cu 30 de puncte. Echipa pregătită de Iordănescu, considerată printre cele care evoluează cel mai spectaculos în Liga 1, e la 6 puncte de liderul Astra şi la 7 puncte de locul 7, primul care obligă o echipă să lupte în play-out, adică pentru evitarea retrogradării.

Iordănescu jr., 37 de ani, a preluat Pandurii înaintea returului din sezonul trecut, campionat în care a învins Steaua, 3-1, şi a terminat pe locul 9, cu 45 de puncte. În acest campionat, echipa are 8 victorii, 6 egaluri şi trei înfrângeri.