CUPA ROMÂNIEI (sferturi): Viitorul - Astra, joi, 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

Miami Open: Meciurile din fazele superioare ale turneului de la Miami sunt transmise ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

 

 

Srdjan Luchin (29 de ani) nu mai este jucătorul celor de la ACS Poli Timișoara. Fundașul a primit o ofertă tentantă din campionatul Bulgariei, pe care nu a putut s-o refuze, astfel că oficialii bănățenilor au fost de acord cu rezilierea contractului.

Daniel Stanciu, managerul celor de la ACS Poli, a confirmat, prezent în cadrul studioului emisiunii ”Digi Sport Special”, transferul lui Luchin la Levski Sofia.

”Luchin nu mai este jucătorul nostru, am pierdut un fotbalist foarte bun, el s-a înțeles cu o echipă din Bulgaria. Este vorba despre Levski”, a spus Stanciu.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Managerul bănățenilor a explicat și condițiile în care Luchin s-a despărțit de gruparea de pe Bega.

”Când a venit de la Steaua, din postura jucătorului liber de contract, el avea un salariu foarte mare pe care noi nu l-am putut onora. Așa că, până la urmă, a acceptat un salariu aproape la jumătate și tocmai de aceea am introdus o clauză potrivit căreia putea pleca în iarnă dacă va avea o ofertă pe măsură. A fost o convenție fair din partea ambelor părți”, a mai spus Daniel Stanciu la Digi Sport.

Luchin revine astfel practic în campionatul Bulgariei, pentru că, înainte de a semna cu Steaua, internaționalul a jucat la Botev Plovdiv.