• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

OFICIAL 19:14 Steliştii Enceanu, Tudorie şi Ştefănescu au făcut azi joncţiunea cu lotul Voluntariului. Cei trei fotbalişti merg la echipa al cărei preşedinte este Dumitru Dragomir sub formă de împrumut, până la vară.


 

Noul conducător al Viitorului încearcă să-i pună la dispoziţie antrenorului Ionel Ganea jucători a căror valoare să ajute Voluntariul să se salveze de la retrogradare. Tudorie, Enceanu şi Ştefănescu, de la Steaua, plus Ţîru, Achim şi Mitache, de la Viitorul, vor veni în zilele următoare în cantonamentul ilfovenilor.

"Nu mă apuc să iau jucători de capul meu. Am discutat cu antrenorul Ganea, ne-am sfătuit, şi cred că primele mişcări pe care le-am reuşit ne vor ajuta", a afirmat fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Venit la echipă în urmă cu două săptămâni, Dragomir preia echipa într-o situaţie critică. FC Voluntari e penultima în clasament, cu 15 puncte, două mai puţine decât Concordia şi şase sub Poli TImişoara. Marele avantaj al echipei nou-promovate este că la startul play-off-ului, toate echipele vor avea punctele din clasament înjumătăţite. La final vor retrograda două cluburi.

Jucătorii care vin la Voluntari de la Steaua
Alexandru Tudorie, atacant, împlineşte 20 de ani în martie
Rareş Enceanu, mijlocaş, 21 de ani
Cătălin Ştefanescu, mijlocaş, 21 de ani

Jucătorii care vin de la Viitorul la Voluntari
Bogdan Ţîru, fundaş central, împlineşte în martie 22 de ani
Vlad Achim, mijlocaş, 26 de ani
Bogdan Mitache, fundaş stânga, 21 de ani

Săptămâna trecută, Dumitru Dragomir se declara convins că "marele Hagi şi bogatul Gigi Becali mă vor ajuta cu câţiva jucători", ceea ce s-a întâmplat extrem de repede.

În prima etapă din 2016, duminică, 14 februarie 2016, Voluntariul va juca în deplasare cu Poli Timişoara, ora 16:30, Digi Sport 1. Meciul din etapa a 25-a, Voluntari-Steaua, se va disputa tot pe Stadionul Dinamo pentru că la arena din Voluntari mai este de făcut o modificare pentru a primi toate avizele de funcţionare.