• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

UPDATE Ora 19:25. După Marica, și Adrian Mutu a revenit în Liga 1. Internaționalul român, în vârstă de 37 de ani, a semnat duminică, 17 ianuarie, cu cei de la ASA Târgu Mureș.

”Briliantul” va juca până la vară la gruparea de pe Mureș, după care va decide dacă va mai continua sau nu. Mutu va pleca luni, 18 ianuarie, cu echipa în cantonamentul din Antalya.

Președintele celor de la ASA, Bogdan Mara, a confirmat pentru digisport.ro, realizarea acestui transfer extrem de important.

”Am semnat cu Adi Mutu un contract până în vară, însă, dacă totul va decurge bine atât pentru noi, cât și pentru el, și ne vom îndeplini obiectivele, putem discuta prelungirea contractului.

A fost o rundă de negocieri destul de ușoară, am dovedit că suntem o echipă care îl dorește cu adevărat, deși a avut și alte oferte din România.

Principalul criteriu nu a fost cel financiar, pentru că Adi avea nevoie de o echipă puternică, la care să joace și la care să revină în formă maximă”, a spus Mara pentru digisport.ro.

Mutu, Țucudean, Marius Constantin, transferurile iernii în Ardeal

Mara a mai spus că ASA n-a renunțat la play-off iar campania de transferuri spune tot despre acest aspect.

Obiectivul nostru principal rămâne calificarea în play-off, iar acest lucru e confirmat de faptul că am adus în această iarnă jucători puternici la echipă, precum Marius Constantin, George Țucudean și Adrian Mutu”, a adăugat Mara pentru Digi Sport.

Înainte de a semna cu echipa antrenată de Petre Grigoraș, Mutu a mai fost ofertat de Rapid și de Pandurii, dar au fost ceva zvonuri și despre un posibil transfer la Steaua.

 

 

http://www.asatirgumures.ro/stiri/bun-venit-adrian-mutu

Posted by ASA Tirgu Mures Oficial on 17 Ianuarie 2016

Adi Mutu visează să joace la Euro 2016 și tocmai pentru a prinde lotul tricolorilor pentru turneul final din Franța vrea să revină în Liga 1, unde să joace constant. El negociază cu ASA Tg. Mureș, discuțiile fiind confirmate de conducerea vicecampioanei.

Mutu e liber de contract după plecarea de la Pune City, din India, unde a jucat ultima oară, și își caută un angajament în România, pentru a-i demonstra lui Anghel Iordănescu că merită să meargă la Euro. ASA Tg. Mureș îl dorește pe jucătorul în vârstă de 37 de ani și e gata să-i ofere un contract până la finalul sezonului.

“Sunt negocieri cu el, așa e.”, a declarat pentru Digi Sport Bogdan Mara, președintele executiv al clubului ardelean. ASA ajunge la Snagov în această seară, iar luni va pleca în cantonament în Antalya.

La 3 echipe a jucat Mutu în România, FC Argeș, Dinamo și Petrolul

35 de goluri are Mutu la națională, fiind cel mai bun marcator, alături de Hagi