• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Informaţiile conform cărora Lucian Sânmărtean s-ar putea întoarce şi el la Steaua, aşa cum s-a întâmplat cu Pintilii şi Bourceanu, au fost infirmate categoric pentru Digi Sport de fotbalistul de 35 de ani. Mijlocaşul lui Al Ittihad a plecat astăzi spre Arabia Saudită, acolo este programată reunirea lotului antrenat de Victor Piţurcă.

Revenirea fostului selecţioner al României în locul lui Loţi Boloni este privită cu ochi buni de Lucian. "S-a văzut o schimbare de atitudine la echipă în ultimele meciuri, era nevoie de un om cu autoritatea lui Victor Piţurcă", a afirmat fotbalistul.

"Eu am contract cu Al Ittihad până la vară şi vreau să-l duc la capăt, aşa este cel mai bine pentru familia mea. Apoi, dacă nu rămân în Golf şi va mai fi vreo echipă din Liga 1 interesată de serviciile mele, vom discuta atunci. Legat de Euro, normal că aştept cu interes turneul final, unde sper să fiu chemat de selecționer. Ar fi ceva de vis pentru mine să apuc să joc la o astfel de competiţie. Chiar vorbeam cu Raţ, care e de 10 ani la lot şi abia a prins un turneu final, iar acesta ar fi al doilea. Iar eu, care am venit de un an, să joc la un Euro... Ar fi senzaţional", a mai spus Sânmărtean.

Faptul că mijlocaşul pentru care Ittihad a plătit în urmă cu un an un milion de euro, la pachet cu Szukala, va continua în Arabia Saudită a fost confirmat şi de Piţurcă: "Lucian este un jucător esenţial la noi, e posibil să i se prelungească înţelegerea care îi expiră la vară". La formaţia din Jeddah, Sânmărtean câştigă un milion de euro pe sezon.

16 meciuri, fără gol, pentru echipa naţională a României a adunat Sânmărtean

24 de meciuri, două goluri şi 6 pase de gol a reuşit Lucian Sânmărtean la Al Ittihad