• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Jucătorii echipei CSU Craiova au avut parte de o surpriză plăcută în cantonamentul din Antalya. Oltenii au constatat că le-a fost virat salariul pe luna noiembrie, unul ce ar fi trebuit să intre pe 15 decembrie.

Vestea i-a luat prin surpindere pe jucători, pentru că la ultima sedinţă cu patronul, le-a fost comunicat că vor primi banii doar când va veni rata din drepturile TV, de la Ligă. Totuşi ei au rămas cu o lună întârziere şi se pare că aşa se va continua până la finalul sezonului.

Nu toţi jucătorii au primit salariul. Cei trei rămaşi în afara lotului, Bălgrădean, Curelea şi Ferfelea, au rămas cu cardul gol. Al patrulea, Bawab, se pare că a renunţat la cele două salarii, pe noiembrie şi decembrie, în total 25.000 de euro, pentru a deveni liber şi a ales Steaua.

Băieții lui Mogoșanu încep mâine seria amicalelor din Turcia. Primul adversar: FC Hallerscher, grupare care a încheiat turul ligii a treia din Germania pe locul 7. Meciul se va disputa, de la ora 17:00, pe terenul 6 al Papillon Sport Center.

Totodată, pentru data de 19 ianuarie, singura rămasă neacoperită, oltenii au perfectat un meci amical contra formației RZ Pellets WAC, ocupanta locului 10 la finalul turului din Bundesliga Austriei.