• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Gigi Becali a promis că va învesti serios în echipă în această iarnă și s-a ținut de cuvânt. La Steaua au ajuns deja 9 jucători, dar tehnicianul Laurențiu Reghecampf a recunoscut că mai are nevoie de întăriri.

Unul din posturile pe care tehnicianul campioanei a mai cerut un jucător este cel de portar, acolo unde Steaua îi are pe Valentin Cojocaru și Florin Niță. Ambii au evoluat în prima parte a campionatului, alternând însă evoluțiile bune cu cele mai puțin reușite.

"Dacă vom avea posibilitatea să aducem un portar care să pună probleme celor doi care se bat pentru locul de titular, o vom face. Avem doi portari foarte buni, sunt mulțumit și de Niță și de Cojocaru, sper să o țină în continuare așa, dar pentru a fi acoperiți ne mai trebuie un portar. Noi îl avem pe Poiană, dar mai are nevoie de timp pentru a face pasul și a juca la echipa mare. Ne gândim să aducem și un portar, dar încă suntem în discuții, nu e nimic sută la sută" a declarat antrenorul roș-albaștrilor.

Sursele Digi Sport au aflat că goalkeeperul în cauză este Mario Felguieras. Fostul portar al CFR-ului este legitimat în prezent în Turcia, la Konyaspor, dar se află în ultimele 6 luni de contract și clubul e gata să se despartă de el pentru a economisi o sumă consistentă. Portarul dorit și vara trecută de Steaua câștigă în prezent 35.000 de euro pe lună și nu mai face oricum parte din planurile de viitor ale celor de la Konyaspor.

Contactat telefonic de reporterii Digi Sport, goalkeeperul de 29 de ani cotat de site-urile de specialitate la 1.000.000 de euro a mărturisit, săptămâna trecută, că ar fi gata pentru încă o aventură în Liga 1.

"Am vorbit deja cu cei de la club și dacă apare ceva bun atât pentru mine cât și pentru ei, vom vedea. N-am luat încă nicio decizie, vreau să văd ce mai apare. M-ar tenta o revenire în România. Steaua este o echipă mare de tot, acum a venit și antrenorul Reghecampf, care a avut deja performanțe enorme cu această echipă. Mi-e dor de România, am fost foarte fericit acolo chiar dacă am plecat cum am plecat. Steaua o echipă mare, toată lumea aici în Turcia a auzit de Steaua" a declarat lusitanul.

138 de partide a jucat Felgueiras la CFR și FC Brașov
54 de meciuri fără gol primit are Mario la cele două echipe
1.000.000 de euro e cota portughezului
35.000 de euro pe lună câștigă Felgueiras în Turcia
29 de ani are Felgueiras