• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Steliştii sunt cu gândul la al patrulea titlu consecutiv. Paul Papp ştie care sunt principalii adversari ai Stelei. Pe listă nu e loc pentru rivala istorică, Dinamo, chiar dacă aceasta are o victorie şi un egal în faţa campioanei, în acest sezon.

"Eu cred că toate echipele care vor intra în play-off sunt contracandidate. Sunt echipe de valoare şi de aceea intră în play-off, să se bată la campionat. Părerea mea este că Dinamo nu are forţa necesară. Eu o văd mai bine pe Pandurii, mult mai bine merge Academia domnului Hagi. Viitorul este cu siguranţă revelaţia sezonului", a spus internaţionalul, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Papp are o garanţie în plus pentru succes după ce Pintilii şi Bourceanu au semnat cu Steaua.

"Vom fi mai puternici, sunt doi jucători de mare valoare, doi lideri ai Stelei şi cu ei vom fi şi mai puternici", a adăugat fundaşul.

Stelei îi lipseşte acum un singur element pentru a reface atmosfera din sezoanele 2012 -2013 şi 2013-2014, când a cucerit titlul de fiecare dată cub comanda lui Laurenţiu Reghecampf.

"Eu cred că, odată ce se rezolva problema cu armata, suporterii vor reveni la stadion şi se va umple din nou Ghencea", a încheiat Papp.

În ultimele 3 meciuri jucate pe teren propriu, la Piteşti, Steaua a avut o medie de 8.000 de spectatori.

Steaua este nominalizată la Premiile Digi Sport - categoria Echipa anului. Votează-ți AICI favoriții.