• 1. Primul derby al României din 2017 se joacă de Mărțișor, pe Digi Sport 1. Steaua - Dinamo e miercuri, 1 martie, de la ora 20:00
  • 2. Juventus și Napoli se duelează pentru un loc în finala Cupei Italiei. Turul semifinalelor se dispută marți, 28 februarie, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2

Nou-promovata FC Voluntari schimbă din nou antrenorul. Şedinţa de pregătire pe care a condus-o Mulţescu astăzi în Antalya este ultima la cârma formaţiei ilfovene. Chiar dacă în decembrie, atunci când Digi Sport a anunţat că antrenorul va fi înlocuit, clubul i-a luat apărarea, era de fapt doar o chestiune de timp până când această schimbare se va produce.

Acum, pretextul înlocuirii pare să-l reprezinte scandalul făcut de Mulţescu la partida amicală cu Sumqayit FK, scor 0-0, declanşat pentru că adversarii din Azerbaidjan jucau dur, iar arbitrii nu luau măsuri.

Voluntari va reveni joi noapte în România, iar jucătorii au primit liber pentru trei zile. Apoi, echipa va merge în cel de-al doilea cantonament, tot în Antalya. În decembrie, se părea că Daniel Opriţa va fi noul antrenor al echipei, dar acum oficialii de la Voluntari ar trata cu un antrenor olandez.

O altă problemă ivită în stafful echipei este cea legată de secundul Yuksel Yeşilova. Turcul nu ar mai avea voie să intre în România timp de 90 de zile pentru că a depăşit perioada în care viza avută de antrenor pe paşaport era valabilă.