• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

După ce a ieșit grav accidentat de pe teren, în meciul dintre ASA Tg Mureș și Concordia Chiajna, Ștefan Bărboianu speră ca primul verdict al medicilor (ruptură a ligamentelor colateral, medial și lateral și o ruptură a ligamentului încrucișat anterior), să nu se adeverească.

Mă aflu la Craiova. Am venit azi noapte cu un amic. Mâine, cel târziu marți, voi face un RMN. Până atunci nu rămâne decât să sper că nu se adeverește primul verdict, cu ruptura de ligamente. Genunchiul este destul de umflat, mă doare tare, dar sper să fie doar ligamentul colateral. Asta ar însemna doar două luni și jumătate de pauză.

Stau numai cu gheață pe picior, nici nu am putut să mă odihnesc”, a declarat Ștefan Bărboianu pentru digisport.ro.

Ajuns la 29 de ani, acesta își face griji chiar pentru cariera sa, întrucât, contractul său cu Concordia Chiajna va expira la finalul stagiunii.

În cazul în care, însă, vor fi ligamentele, va fi foarte dificil, pentru că o operație plus recuperare va dura minim șase luni de zile.

Eu mai am contract cu Chiajna, până la vară. Cei din conducere și-au manifestat interesul de a prelungi, însă acum, situația este diferită, rămâne de văzut dacă va mai fi sau nu acea ofertă. În cazul în care nu vor propune în această situație prelungirea, va trebui să îmi caut în altă parte și, vă dați seama, că îmi va fi foarte dificil ca, în luna septembrie sau octombrie, atunci când preconizez că o să revin, să îmi găsesc echipă”, a mai spus Bărboianu pentru site-ul Digi Sport.

Jucătorul Concordiei Chiajna s-a accidentat în meciul cu ASA Tg Mureș, la doar o zi după ce prietenul său, Silviu Lung jr, a suferit un traumatism cranian în meciul Astrei cu CFR Cluj:

Înaintea meciului, mă întrebam ce rău a făcut Silvică Lung, bunul meu prieten, de a avut acel ghinion. I-am trimis mesaje de încurajare, pentru că nu a putut să răspundă la telefon. La nici 24 de ore, am avut și eu de suferit și, acum, a fost rândul lui să-mi dea mesaje de susținere”, a zis Bărboianu.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT