• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Edi Iordănescu se află pe loc de play-off cu Astra, cu 8 etape înainte de finalul sezonului regulat, la 4 puncte în faţa lui Dinamo, formaţie care se află pe primul loc sub linie. Pentru formaţia giurgiuveană urmează duminică un test dificil cu FCSB, în direct la Digi Sport 1.

Antrenorul Astrei a vorbit, în direct la Digi Sport Matinal, despre întâlnirea care va avea loc la finalul săptămânii, la Giurgiu.

"Cu Steaua (n.r. FCSB) va fi un meci foarte greu, împotriva unui adversar care în orice moment poate să alinieze două echipe competitive. Au foarte multă calitate individuală. Sunt mulți jucători care în trecut au îmbrăcat tricoul Astrei și vin ca acasă, sunt familiarizați cu terenul, cu stadionul, tot ce înseamnă Astra.

Trebuie să răspunzi cu un joc de echipă foarte bun, să nu greșești, să fii combativ, să ai intensitate în joc și să fii foarte pragmatic. Steaua va fi cu siguranță echipa care pleacă drept favorită. Nu înseamnă că nu vom avea șansa noastră.

Și în tur s-a discutat despre faptul că s-au menajat anumiți jucători, dar eu am identificat că erau 7 sau 8 foști campioni în teren. Are soluții, nu îmi fac eu griji pentru Steaua, trebuie ca noi să arătăm bine și să eliminăm această presiune. Vom vedea dacă vom merita să fim în play-off, mai ales că acesta nu e obiectivul nostru, ci reconstrucția.

Trebuie să eliminăm greșelile individuale. E greu să produci un rezultat bun cu Steaua, dacă nu le elimini.", a declarat Edi Iordănescu, la Digi Sport Matinal.

Astra - FCSB se joacă duminică, de la ora 20:45, în DIRECT la Digi Sport 1. Fazele VIDEO sunt în timp real pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro.