• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Transferul lui Bogdan Planic (Vojvodina), fundaşul găsit de Mihai Stoica pentru FCSB, este în "aer" din cauza lui Becali. Presa sârbă a aflat că Vojvodina a crescut pretenţiile financiare: deşi iniţial voia 300.000 de euro, aşa cum patronul roş-albaştrilor anunţase în direct la TV, ulterior a crescut suma dorită, fiind dispusă să renunţe la apărător în schimbul a jumătate de milion de euro.

În acest moment, vicecampioana din Liga 1 are o mare problemă în zona centrală a apărării, acolo unde doar Larie şi Bălaşa sunt fundaşii de meserie. Mai mult, judecând după cum au jucat aceştia în confruntarea cu Voluntari, Dică nu poate sta sub nicio formă liniştit, defensiva fiind marea problemă a FCSB.

Mihai Stoica se înţelesese în mare asupra detaliilor transferului lui Planic, un fundaş cu un CV decent, însă afacerea a fost stricată de Becali, dar şi de interesul altor formaţii pentru jucător. "Cred că am rezolvat. Am văzut un fundaş de 1,90, costă 300.000 de euro. El e alesul, dar nu am spus că l-am cumpărat. Dică şi Meme îl vor. 300.000 convenisem cu impresarul. Acum nu mai e 300.000, o să ceară un milion, că îl vrea Steaua. S-ar putea să nu îl mai luăm. Meme nu mi-a spus că nu e rezolvat. Aşa sunt fraier.

Dacă nu află până mâine, va avea hârtia impresarul. Hârtia spune că sunt de acord cu suma de 300.000 de euro. Era supărat Meme. Mi-a spus "îţi baţi joc de munca mea, m-am chinuit două zile". Îi dau un bonus", a spus Becali.

Zurnal.rs anunţă astăzi că mutarea la FCSB nu e complet ieşită din cărţi, însă oficialii sârbi au mărit pretenţiile financiare. "Vojvodina îi cere Stelei 500.000 de euro, însă Becali le-a transmis că nu e dispus să achite o asemenea sumă", notează sursa citată, care menţionează că de serviciile fundaşului s-au mai interesat Konyaspor, formaţie care l-a achiziţionat şi pe Moke, dar şi Steaua Roşie Belgrad. Totuşi, interesul echipei din capitala Serbiei pentru fundaş nu mai este de actualitate, după cum anunţă Dragoslav Vukovic, un oficial al Vojvodinei, în rtvbn.com.

În condiţiile în care apărarea a arătat slab în confruntarea din prima etapă, nu este exclus ca Becali să accepte într-un final să ofere cu 200.000 de euro mai mult decât se stabilise iniţial. Mai ales că Mihai Stoica îl apreciază în mod deosebit pe fundaş, iar salariul cerut de acesta nu este unul uriaş. 10.000 de euro/lună a cerut Planic pentru a veni în România.