• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Hatem Elhamed este la un pas de o revenire în Liga 1, tot la Dinamo. Israelianul de 24 de ani nu s-a acomodat la Gent, acolo unde a ajuns după împrumutul în "Ştefan cel Mare" şi e dispus să joace din nou în tricoul "câinilor roşii".

"Se știe foarte bine ce simt eu pentru Dinamo. Suporterii "câinilor" mi-au cerut să mă întorc la Dinamo, iar eu vreau acest lucru. Eu aș vrea sa joc doar pentru Dinamo în campionatul românesc, să învingem Steaua și să jucăm derby-uri cu stadioane pline. Mai trebuie să se rezolve anumite lucruri legate de permisul meu de muncă", a spus Elhamed pentru Gazetă.

Hatem Elhamed a evoluat doar 4 luni în tricoul lui Dinamo, însă a reușit să impresioneze toată suflarea roș-albă prin evoluțiile sale și atunci când Rednic a zis că mai are nevoie de un mijlocaș, fanii l-au asaltat cu mesaje.

15 meciuri a disputat Elhamed pentru Dinamo în sezonul precedent: a marcat 3 goluri, toate în Liga 1, şi a furnizat şi două pase decisive.

500.000 de euro e cota lui Elhamed

Două partide a disputat Elhamed pentru Gent, unul în campionat şi unul în Cupa Belgiei, adunând numai 81 de minute.