• Liga 1: FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (acum, pe Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

Hatem Elhamed este la un pas de o revenire în Liga 1, tot la Dinamo. Israelianul de 24 de ani nu s-a acomodat la Gent, acolo unde a ajuns după împrumutul în "Ştefan cel Mare" şi e dispus să joace din nou în tricoul "câinilor roşii".

"Se știe foarte bine ce simt eu pentru Dinamo. Suporterii "câinilor" mi-au cerut să mă întorc la Dinamo, iar eu vreau acest lucru. Eu aș vrea sa joc doar pentru Dinamo în campionatul românesc, să învingem Steaua și să jucăm derby-uri cu stadioane pline. Mai trebuie să se rezolve anumite lucruri legate de permisul meu de muncă", a spus Elhamed pentru Gazetă.

Hatem Elhamed a evoluat doar 4 luni în tricoul lui Dinamo, însă a reușit să impresioneze toată suflarea roș-albă prin evoluțiile sale și atunci când Rednic a zis că mai are nevoie de un mijlocaș, fanii l-au asaltat cu mesaje.

15 meciuri a disputat Elhamed pentru Dinamo în sezonul precedent: a marcat 3 goluri, toate în Liga 1, şi a furnizat şi două pase decisive.

500.000 de euro e cota lui Elhamed

Două partide a disputat Elhamed pentru Gent, unul în campionat şi unul în Cupa Belgiei, adunând numai 81 de minute.