• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

VIDEO Iași - Timișoara. Meciul dintre CSM Poli Iași și ACS Poli Timișoara a avut parte de o întrerupere de câteva minute, în repriza secundă, cauzată de o accidentare a lui Cosmin Bîrnoi, care a ieșit de pe teren pe targă, cu gâtul imobilizat.

În minutul 46, mijlocașul de la Timișoara l-a atacat pe Tiago Miguel, în zona de la mijlocul terenului. Aflat în posesia mingii, fundașul dreapta de la Iași s-a protejat și a ridicat cotul drept, lovindu-și involuntar adversarul în bărbie.

Cosmin Bîrnoi (20) a rămas întins pe gazon, iar în jurul său s-au adunat mai mulți jucători și arbitrul Alexandru Tudor. Intervenția echipe medicale a durat aproximativ 5 minute, iar lângă teren, în acea zonă, a fost adusă și ambulanța, chemată de jucători și de medici.

Mijlocașul de la Timișoara nu și-a putut reveni și a ieșit pe targă, cu gâtul imobilizat. În minutul 52, Ionuț Popa l-a trimis pe teren în locul său pe Sebastian Mailat.

La acea fază nu s-a dat nici măcar fault, arbitrul Alexandru Tudor considerând că Tiago s-a protejat și că lovitura cu cotul nu a avut destulă intensitate pentru ca gestul să fie sancționat.

Faza s-a petrecut la scorul de 1-0 pentru ieșeni. În cele din urmă, timișorenii au egalat în minutul 90+5, după un gol nevalidat al gazdelor, cu 4 minute înainte.

VIDEO Momentul accidentării lui Bîrnoi